Hava Durumu

Trafikte akılalmaz olay! Kulak zarını patlatana kadar dövdüler

Antalya'da iddiaya göre tanımadığı kişiler tarafından otomobilinin içinde darp edilmesi sonucu kulak zarı patlayan ve yüzünün çeşitli yerlerinden yaralanan şahıs, darp raporu alıp şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2023 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2023 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Trafikte akılalmaz olay! Kulak zarını patlatana kadar dövdüler

Olay, 15 Mart Çarşamba günü saat 15.00 sıralarında Etiler Mahallesi Kızılarık Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle evine giden Kudbettin Kaya (52) caddeden sokağa gireceği sırada bir başka araç önünü kesti. Araçtan inen kimliği belirsiz 4 kişi, iddiaya göre Kaya'yı sebepsiz yere darp etmeye başladı. Kullandığı otomobil içinde kafasına tekme ve yumruklar yiyen Kaya, kanlar içinde yere yığıldı.

Kavgayı çevredekiler ayırırken, şahıslar olay yerinden geldikleri otomobille ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kaya'yı hastaneye kaldırdı. Darp raporu alan Kaya, şüphelilerden şikayetçi oldu. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı.

"BU DEĞİLMİŞ"

Olayı anlatan Kaya, "Ekmek aldım eve geliyordum. Kavşakta korna bastı arkamdan. 'Acil bir durum mu oldu?' diye sordum. 'Sen şimdi ne olduğunu görürsün' deyip aracı önüme kırdılar. Önce 2 kişi aracıma girdi, sonra 2 kişi daha geldi. Tekme ve yumruklarla yüzüme vurdular. Sonra 'Bu değilmiş' deyip gittiler. Kişileri tanımıyorum, trafikte de sorun yaşamadık. Polisteki ifadelerinde küfrettiğimi söylemişler. Kulağımın zarı patlak. Şikayetçi oldum ve davamdan vazgeçmeyeceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.