Hava Durumu

Cinayetten yargılanan sevgililerin cezası belli oldu

Kocaeli'de sevdiği kızla evliliğine engel olduğu iddiasıyla gurbetçi iş adamını 10 bıçak darbesiyle öldüren Fıras S. ve sevgilisi hakkında karar açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cinayetten yargılanan sevgililerin cezası belli oldu

Kocaeli'de sevdiği kızla evliliğine engel olduğu iddiasıyla gurbetçi iş adamını 10 bıçak darbesiyle öldüren Fıras S. ve sevgilisi hakkında karar açıklandı. Mahkeme heyeti, Fıras S.'nin tasarlayarak adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, sevgilisine ise yardım etme suçundan 17 yıl hapis cezası verdi.  

 Servetiye Mahallesi Soğuksu mevkiinde 2 Ekim 2021'de meydana gelen olayda, gurbetçi iş adamı Cahit Tatlı (49), evinde tartıştığı şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmiş, saldırgan ise iş adamına ait lüks cipi çalarak olay yerinden kaçmıştı. Jandarma ekipleri, Tatlı'nın spor yapmak için gittiği salonda tanışarak aşık olduğu Ceren İ.’nin yabancı uyruklu sevgilisi Fıras S. tarafından bıçaklandığını belirlemiş, Fıras S. ile olaya karıştığı tespit edilen Ceren İ. ve Ali İ.Ç. gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, Ali İ.Ç. bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.