Hava Durumu

 Babası parasını gasp etti, oğlu sırtından bıçakladı!

Samsun'da parası gasp edilen şahıs, polis merkezine şikayette bulunup evine giderken bu kez de gaspçının oğlu tarafından sırtından bıçaklandı.  

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
 Babası parasını gasp etti, oğlu sırtından bıçakladı!

Samsun'da bıçak zoruyla parası gasp edilen şahıs polis merkezine şikayette bulunup evine giderken bu kez de gasptan gözaltına alınan şahsın oğlu tarafından yolu kesilerek sırtından bıçaklandı.  


  Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Anıt Park yanında gece saat 05.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta içki içen M.Ö.'nün (33) yolu yine parktan tanıdığı İ.Ö.(44) tarafından kesilerek bıçak zoruyla 500 lira parası gasp edildi. M.Ö. Gazi Polis Merkezine giderek şikayette bulundu. İ.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Polis merkezine ifade verip evine gitmek için yürüyen M.Ö.'nün yolu bu kez de parasını gasp ettiği için gözaltında bulunan İ.Ö.'nün oğlu Y.A.Ö. tarafından kesildi. "Babam senin yüzünden gözaltına alındı" diyen Y.A.Ö.'nün yanında bulunan Irak uyruklu arkadaşı E.F.A.A.(20), M.Ö.'yü sırtından bıçaklayarak kaçtılar.

Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.Ö. tedavi altına alındı. Polis bıçaklama olayına karışıp kaçan şüpheli şahısları yakalamaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.