Hava Durumu

Boşanma aşamasındaki eşini zorla arabaya bindirip... Her yerde aranan uzman çavuşla ilgili yeni gelişme

Ordu’nun Fatsa ilçesinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Piyade Uzman Çavuş A.Y., boşanma aşamasındaki eşi E.Y.’yi (20) kaçırmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Her yerde aranan uzman çavuşun gözaltına alındığı belirtildi

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Boşanma aşamasındaki eşini zorla arabaya bindirip... Her yerde aranan uzman çavuşla ilgili yeni gelişme

Akılalmaz olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Arpalık Mahallesi Fatsa-Korgan kara yolunda meydana geldi. Piyade Uzman Çavuş olarak görev yapan A.Y., boşanma aşamasındaki eşi E.Y.’nin ailesi ile birlikte yaşadığı eve gitti. Ayrılmak istemediğini söyleyen A.Y. ile E.Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında A.Y., eşini zorla otomobile bindirerek, kaçırmaya çalıştı. Bu sırada E.Y.’nin annesi kızını belinden tutarak, engellemeye çalıştı. Eşinin direnmesi üzerine havaya ateş eden A.Y., çevredekilerin tepkisi üzerine aracına binerek uzaklaştı.

ARACIN KAZA YAPTIĞI TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine adrese sevk edilen jandarma ekipleri, A.Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada A.Y.’nin içerisinde bulunduğu aracın Fatsa-Kumru Karayolu Salihli Mahallesi’nde kaza yaptığı tespit edildi. Uzman çavuş yapılan operasyonun ardından gözaltına alındı.

O ANLAR KAMERADA

Bu arada A.Y.’nin eşini kaçırma teşebbüsü cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.