Hava Durumu

Çarpıcı 'xrProOS' sürprizi! Arkasında Apple'ın olduğu iddia ediliyor: Dikkat çeken 'Türkiye' detayı...

Apple'ın 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'na (WWDC) birkaç hafta kaldı. Ancak buna rağmen, etkinlikte tanıtılacağı iddia edilen Apple imzalı AR/VR başlığı ile ilgili söylentiler tam gaz sürüyor. Şimdi ise dikkat çeken bir 'xrProOS' iddiası gündeme geldi. Türkiye detayı ise dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Çarpıcı 'xrProOS' sürprizi! Arkasında Apple'ın olduğu iddia ediliyor: Dikkat çeken 'Türkiye' detayı...

Apple tarafından tanıtılması beklenen AR/VR başlığı tekrar gündemde. MacRumors'un haberine göre WWDC'ye birkaç hafta kala, dikkat çeken bir 'xrProOS' gelişmesi yaşandı.

'xrProOS' TİCARİ MARKASI İÇİN BAŞVURU!

Haberde yer alan iddiaya göre; Apple, muhtemelen paravan bir şirket aracılığıyla geçen hafta 'xrProOS' ticari markası için başvuruda bulundu.

Haberde, Delaware merkezli "Deep Dive LLC" isimli paravan olduğu öne sürülen şirketin, Apple'ın SF Pro yazı tipinde stilize edilmiş "xrProOS" için 18 Mayıs'ta Arjantin, Türkiye ve Filipinler'de ticari marka başvurusunda bulunduğu ifadeleri yer aldı.

Aynı haberde söz konusu şirketin bu ayın başlarında Yeni Zelanda'da SF Pro yazi tipinde "xrOS" ticari markası için başvuruda bulunduğu ifadesi de bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.