Hava Durumu

Wilfried Zaha, Fenerbahçe'den dünyaları istedi!

Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Wilfried Zaha ile masaya oturan sarı-lacivertliler büyük aşama kaydetmişti. Güncel piyasa değeri 27 milyon euro olan Wilfried Zaha'nın menajeri Fenerbahçe-Trabzonspor maçını locadan seyretmişti. Fenerbahçe ile konuşan Zaha'nın menajerinin istekleri dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Wilfried Zaha, Fenerbahçe'den dünyaları istedi!

Wilfried Zaha’nın temsilcisi, Fenerbahçe ile görüşüp, oyuncunun taleplerini iletti ve İstanbul’dan ayrıldı. Fenerbahçe, Zaha’ya kısa süre içinde geri dönüş yapacak.

  PİYASA DEĞERİ 27 MİLYON EURO

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace forması giyen Wilfried Zaha, takımının önerdiği yeni sözleşme teklifini reddetti. Önümüzdeki sezon başka bir takımda forma giymek istediğini duyuran yıldız oyuncunun piyasa değeri 27 milyon euro civarında. 30 yaşındaki forvet oyuncusunun Avrupa'dan birçok talibi bulunuyor.

ŞOK TALEP: 9 MİLYON POUND İMZA PARASI İSTİYOR

Palace'ın, haftalık 130 bin Pound verdiği futbolcu Fenerbahçe'den yıllık 4.5 milyon pound istedi. Bonservisini elinde bulunduran Zaha, bu olayı da kullanarak 9 milyon euro imza parası istedi. Sarı-lacivertli kulüp ise bu talep karşısında şaştı ve düşünmek için süre istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.