Hava Durumu

Okan Buruk: 'Birlik olduğumuzu, kardeşliğimizi göstermek için bugün buradaydık'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Karabağ'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından, “Bugün maça çıkarken ne sonuç düşündük, ne başka bir şey düşündük. Sadece burada bir arada olmak, birlik olmak, birlik olduğumuzu göstermek, kardeşliğimizi göstermek için bugün buradaydık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2023 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2023 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Okan Buruk: 'Birlik olduğumuzu, kardeşliğimizi göstermek için bugün buradaydık'

Galatasaray, depremzedeler yararına oynanan dostluk maçında deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Karabağ'ı 2-1 yendi. Maçın ardından Teknik Direktör Okan Buruk, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Bakü'de destekleyen Galatasaray taraftarlarına ve ağırlayanlara teşekkür eden Buruk, “Karabağ Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelen, iki takımı da destekleyen bütün herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece yaşadık ve sonucunda iki takımın da çok az sakatlıkla atlattığı bir gece oldu. Oyunu değerlendirirsek tabii ki özellikle maçın başından sonuna kadar Karabağ takımını çok daha maçın içinde, daha konsantre, daha yüzde yüzünü veren ve maça daha hazır takım olarak gördüğümü söylemek istiyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.