Hava Durumu

Mustafa Muhammed için karar verildi! Galatasaray golcü ismi kampa davet edecek

Galatasaray'ın Nantes'e kiralık olarak gönderdiği Mısırlı oyuncu Mustafa Muhammed, geçtiğimiz günlerde LGBT+ forması giymek istemediği için kadro dışı bırakılmıştı. Golcü oyuncunun Nantes'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Galatasaray yönetiminden de karar çıktı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mustafa Muhammed için karar verildi! Galatasaray golcü ismi kampa davet edecek

Galatasaray'ın Fransız ekibi Nantes'e kiralık olarak gönderdiği golcüsü Mustafa Muhammed geçtiğimiz günlerde LGBT+ forması giymek istemediği için cezalandırılmıştı. Yaşanan bu durum sonrası Fransa'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mısırlı golcünün geleceği merak konusu olurken, Galatasaray yönetimi kararını verdi.

KAMPA DAVET EDİLECEK

Sarı kırmızılılar 3 yıl daha kontratı bulunan Mısırlı golcünün yeni sezonda tekrar Galatasaray formasını giymesi için girişimde bulunulacak. Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Nantes'ta çıktığı 48 resmi maçta 11 gol, 4 asistlik performans sergileyen Mohamed'i, Cimbom'un 2023-24 sezonu için hazırlık kampına davet edecek.

SON TARİH 15 HAZİRAN

Sezon başında 250 bin Euro'ya Nantes'a kiralık olarak gönderilen yıldız golcü için Fransız temsilcisi 15 Haziran 2023'e kadar bonservisini satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.