Hava Durumu

MAÇ SONUCU: Trabzonspor, evinde şov yaptı! Fırtına, Karagümrük'ü 4 golle devirdi...

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Akyazı Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan müsabakada tam 5 gol atıldı. Ev sahibi Trabzonspor, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı ve son 3 maçta 2. kez kazanmış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
MAÇ SONUCU: Trabzonspor, evinde şov yaptı! Fırtına, Karagümrük'ü 4 golle devirdi...

Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaştı. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve 90 dakikası heyecan fırtınasına sahne olan maçta kazanan taraf Trabzonspor oldu.

Akyazı Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, Trabzonspor'un 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bordo - mavililere galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Marc Bartra, 20. dakikada Batuhan Şen (k.k), 35. ve 51. dakikalarda Mahmoud Trezeguet kaydetti. Karagümrük'ün tek sayısı ise 14. dakikada Mbaye Diagne'den geldi.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün 57. dakikada attığı gol, VAR kontrolü sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Trabzonspor, gelecek hafta Giresunspor deplasmanına çıkacak. Karagümrük ise Kayserispor'u ağırlayacak.

KARAMBOLDEN GOL ÇIKTI: BARTRA!

Karşılaşmanın 8. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Eren Elmalı'nın sol kanattan ortasında yaşanan karambol sonrası top, Bartra'nın önüne düştü. İspanyol futbolcu, çizgi üzerinde meşin yuvarlağı tamamlayarak ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi.

DIAGNE'DEN CEVAP: 1-1!

Trabzonspor'un 1-0 öne geçmesinin ardından Karagümrük'ün beraberlik golü 6 dakika sonrasında geldi. Levent Mercan'ın orta alandan uzun pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Saba Lobjanidze, yerden içeriye ortaladı. Lobjanidze'nin "Al da at" dercesine pasını Mbaye Diagne tamamladı ve skor 1-1'e geldi.

BATUHAN'DAN BÜYÜK HATA! 2-1...

Trabzonspor, 20. dakikada bir hızlı hücum fırsatı yakaladı. Larsen'in uzun pasıyla savunmanın arkasına sarkan Maxi Gomez'in içeriye çevirdiği topla buluşan Mahmoud Trezeguet, açısının daralmasına rağmen vuruşunu yaptı. Topu kontrol etmek isteyen kaleci Batuhan Şen'e çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Trabzonspor 2-1 öne geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.