Hava Durumu

İsmail Kartal: 5'te 5 bizi şampiyon yapar

Sivasspor beraberliğiyle Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi hazırlıkları İsmail Kartal'ın motivasyon konuşmasıyla başladı. Toplantıda takım kaptanları da söz aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İsmail Kartal: 5'te 5 bizi şampiyon yapar

Fenerbahçe, Sivasspor beraberliği ile birlikte şampiyonluk yarışında iddiasına sürdürebilmek için Galatasaray'ın puan kaybetmesine beklemek zorunda kalsa da teknik ekip ile futbolcuların morali ve motivasyonu yüksek.

2-2 tamamlanan Sivas deplasmanı dönüşünde 1 gün izin yapan sarı lacivertlilerin ilk kez bir araya geldiği çarşamba günkü antrenmana, teknik direktör İsmail Kartal'ın konuşması damga vurdu.

"5'te 5 bizi şampiyon yapar"

Takımını etrafına toplayan Kartal, şöyle konuştu:

Ben önümüzdeki 5 maçı da kazanırsak şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Rakibimiz bu hafta Adana'da Demirspor'a puan kaybedebilir. Burayı galibiyetle geçse bile Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları bir Karagümrük maçı var. Son hafta oynayacakları Konyaspor karşılaşması da Galatasaray'a puan kaybı yaşatacak kadar kritik bir maç. Biz çıkıp 5 maçımızı da kazanalım, sonrasında olacakları göreceğiz.

Kaptanlar da söz aldı

Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun bu sözlerinin ardından takım kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da konuşma yaptı.

Dzeko, "Biz iyi bir takımız, gerçek gücümüzü sahaya yansıtırsak yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Önümüzdeki maçların hepsini kazanırsak şampiyonluk ipini biz göğüsleriz. Benim inancım tam. Buna sizler de inanıyor musunuz?" derken bütün takım coşkuyla alkışladı ve bu coşku ile derbinin ilk idmanı başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.