Hava Durumu

Galibiyete sevinemediler: Futbolcuların eşyalarını çaldılar!

Adana’da, U18 Gençler Ligi'nde oynanan maç sırasında Çukurova Press Havuzlubahçe soyunma odasına giren hırsızlar, bazı eşyaları alıp kayıpları karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Galibiyete sevinemediler: Futbolcuların eşyalarını çaldılar!

Adana’da, TFF U18 Gençler Ligi'nde oynanan maç sırasında Çukurova Press Havuzlubahçe takımının oyuncularının, soyunma odasındaki cep telefonları ve eşyaları çalındı. Rakibini 6-1 mağlup eden oyuncular, hırsızlık şokuyla galibiyet sevincini bile yaşayamadı.


25 Ocak Çarşamba günü Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesinde bulunan Muharrem Gülergin Stadı'nda Çukurova Press Havuzlubahçe ile Suluca Gençlik Kulübü karşılaştı. Maçın oynandığı sırada kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler, Çukurova Press Havuzlubahçe takımının kilitli olan soyunma odasına girdi. Hırsızlar, futbolcuların cep telefonları ve özel eşyalarını çalarak kayıplara karıştı. 6-1 yendikleri maç sonunda sevinçlerini yaşamak için soyunma odasına giden futbolcular, cep telefonu ve eşyalarının çalındığını fark edince büyük üzüntü yaşadı. Çukurova Press Havuzlubahçe Kulübünün Teknik Direktörü Nevzat Karabulut, hırsızlık olayını polise bildirdi. Polis şüphelilerin kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.