Hava Durumu

Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi!

Kadrosuna önemli yıldızları dahil eden Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin başarılı orta saha ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2023 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2023 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi!

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de dikkat çeken bir iç transferhamlesi geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Süper Lig devinin tecrübeli orta saha ile yapılan pazarlıklarda sonaşamaya geldiği ve anlaşmanın kısa süre içerisinde açıklanmasının beklendiği aktarıldı. İşte flaş gelişmenin detayları...

ZAJC'LA YENİ SÖZLEŞME

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Miha Zajc ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin, 29 yaşındaki orta saha ile yeni kontrat konusunda el sıkıştığı aktarıldı.

Sloven orta saha geride kalan sezonda 34 resmi maçta forma şansı buldu. Miha Zajc bu müsabakalarda 5 gol atma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki orta saha takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi. Sloven oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Interblock altyapısında futbola başlayan Miha Zajc daha sonra NK Olimpija, NK Bravo, NK Celje, Empoli ve Genoa formaları giydi. Slovenya Milli Takımı'nda 39 maçta şans bulan 29 yaşındaki orta saha, 8 gol atma başarısı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.