Hava Durumu

Celal Ter: Play-off mutluluğu içerisindeyiz

TFF 3. Lig ekiplerinden İnegöl Kafkasspor kulüp başkanımız Celal Ter gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Celal Ter: Play-off mutluluğu içerisindeyiz

Tarihlerinde ilk defa mücadele ettikleri profesyonel liglerde, son iki haftaya kala play-offları garantilediklerini belirten Ter " İlk yıl mücadele ettiğimiz 3.ligde genç oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncuları harmanlayarak iyi bir sezon geçirerek son iki haftaya girerken play-off oynama başarısı göstermiş bulunmaktayız. İnegöl Futbol camiasına play-off heyacanını yaşatacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz"

TÜM HERKESİ MADDİ MANEVİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Play-off oynamanın zorluklarını belirten Celal Ter " Play-offta karşılaşacağımız rakiplere göre çok daha az bütçeyle bu işleri başaran futbolcu, eknik ekip ve yönetim kurulumuza teşekkür ederek, bu başarının maddi ve manevi olarak İnegöl Futbol camiasının sahiplenmesini istiyoruz.

U-19 VE U-17 GRUPLARIMIZ İLE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIYORUZ

A takımın başarısının yanı sıra alt yapıda da başarılı sonuçlar aldığıklarını belirten Ter " Bu sezon akademi liglerinde ilk defa mücadele etmemize rağmen U-19 grubumuz ligini şampiyon olarak tamamlamış, U-17 grubumuzda ligini ikinci sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Bugün oynanan maçlar sonucunda U-17 takımımız son 8 takım arasına kalmayı başarmıştır. Amacımız önümüz deki yıllarda bu oyuncuları A takıma katarak alt yapıya verdiğimiz değerin meyvelerini almak istiyoruz. U-19 grubundan 4 U-17 grubumuzdanda 1 oyuncu A takıma çıkarılmış olup, 2007 doğumlu oyuncumuz Onur Toroman'ın Arguvanspor deplasmanında 60. Dakikada oyuna girerek süre alması bizleri ayrıca gururlandırmıştır" diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.