Hava Durumu

Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Bulut, idmanı yarıda bıraktı

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken yeni transfer Emrecan Bulut, kasığındaki ağrı nedeniyle idmana devam etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2023 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Bulut, idmanı yarıda bıraktı

Yeni sezon kamp çalışmalarını Almanya'nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş, bugün yaptığı idmanla hazırlıklarını devam ettirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ve basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman güç çalışması ile başladı. İki gruba ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenman, açma germe ile noktalandı.

Emrecan Bulut, ağrı hissetti

İdmanın ilk bölümünde kasığında ağrı hisseden yeni transfer Emrecan Bulut, antrenmana devam edemedi.

Dün yapılan antrenmanda sakatlanan Umut Meraş ile sağ dizinde sakatlığı bulunan Onur Bulut antrenmana katılmadı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.