Hava Durumu

Barcelona, tasarruf için kulüp kanalı Barça TV'yi kapatıyor

Ekonomik ve sportif olarak ihtişamlı günlerinden uzak olan Barcelona, kulüp kanalı Barça TV'yi kapatıyor. Lionel Messi'yi transfer etmek isteyen Katalan devinde takımda pek çok futbolcunun maaşında fedakarlık yapması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Barcelona, tasarruf için kulüp kanalı Barça TV'yi kapatıyor

Bu sezon La Liga'da şampiyonluğa koşan Barcelona'da ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Avrupa'da alınan üst üste başarısız sonuçların ardından bu sezon ligdeki performans yüzleri güldürse de ekonomiye deva olmadı.

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Mali sorunlar yaşayan Barcelona, tasarrufa gitmek için kulüp kanalı olan Barça TV'yi kapatacak.

ÇALIŞANLARIN İŞİNE SON VERİLECEK

İspanya'nın Barcelona Kulübü, 1996 yılında kurulan resmi televizyon kanalı Barça TV'yi 30 Haziran'da kapatacak. 30 Haziran'dan itibaren Barça TV'nin yayınlarını duracak ve buradaki 120 ile 140 çalışanının işine son verilecek.

Önümüzdeki sezon futbolcu sözleşmelerinde radikal kararlar alınacak. Taraftarların ısrarla istediği Messi'yi takıma döndürmek için futbolcular da fedakarlık yapmaya hazır.

Lionel Messi'nin olası transferiyle maaş dengesi hayli sarsılacak. Eski futbolcular, maaşlarında fedakarlık yapmaya hazır. Takımın en çok kazananlarından Busquets ve Alba, başta kendileri olmak üzere pek çok futbolcunun fedakarlık yapmaya hazır olduğunu Messi'ye söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.