Hava Durumu

Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesiyle ilgili konuştu: "Bana değil, ev sahibine sorun!"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin açıklamasında, “Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesiyle ilgili konuştu: "Bana değil, ev sahibine sorun!"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya, “Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile birlikte açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin bugünkü sorunlarını masaya yatırdık, dertleştik. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla beraber en azından bir masanın etrafında bir araya geldik. Bundan sonra da uygun ortamlar olduğunda tekrar bir araya geleceğiz, konuşacağız.”

Kılıçdaroğlu’nun ardından konuşan Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “14 Mayıs’a giderken sayın genel başkanın bize yaptığı ziyareti önemsiyoruz. Nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, bu yolculukta başarılar diliyoruz. Milli Yol Partisi olarak Yazıcıoğlu’nun suikastini, bütün faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması gerektiğini ifade ettik. Duyarlılık gösterdi.” diye konuştu.

HDP ziyareti ertelendi

HDP'den, "Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir" açıklaması yapıldı. 

Kılıçdaroğlu, 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te HDP Genel Merkezi'nde Eş Genel başkanlar Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecekti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.