Hava Durumu

İYİ Parti'den kritik Kılıçdaroğlu ve HDP açıklaması!

Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, “Kılıçdaroğlu aday olduğu için ülkenin bütün paydaşlarıyla görüşecektir” diyerek, HDP ile görüşme konusunda önemli mesaj verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İYİ Parti'den kritik Kılıçdaroğlu ve HDP açıklaması!

İYİ Parti'den Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi konusunda dikkat çeken bir açıklama geldi. Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, “Kılıçdaroğlu aday olduğu için ülkenin bütün paydaşlarıyla görüşecektir” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geride kalan gün yaptığı açıklamayla, Kılıçdaroğlu'nun yakın bir tarihte HDP'ye ziyaret gerçekleştireceğini ifade etmişti..

İYİ Parti'den CHP lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi konusuna ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat ZorluKılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşmesi konusunda, “Kılıçdaroğlu aday olduğu için ülkenin bütün paydaşlarıyla görüşecektir” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ: "HDP'LİLER DE BİZİM SEÇMENİMİZ"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyaret etmesine destek vererek, "HDP'liler de bizim seçmenimiz. Onlara da anlatacağız, onları da ikna etmeye çalışacağız. Dolayısıyla sayın Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak HDP ziyaret etmesi kadar normal bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.