Hava Durumu

İYİ Parti'den Ağıralioğlu'na salvo: Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Yavuz Ağıralioğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı açıklamalar hakkında konuştu: "Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur."

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İYİ Parti'den Ağıralioğlu'na salvo: Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı açıklamalar hakkında, "Biz hedeflerinde, taahhütlerinde net ve şeffaf bir partiyiz. Altına imza attığımız metinlerin de sonuna kadar arkasındayız. Bununla ilişkili olarak 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Zorlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ağıralioğlu'nun geçen hafta Kılıçdaroğlu'nu hedef almasına yönelik değerlendirmelerinin sorulması üzerine Zorlu, "Değerli arkadaşımızın açıklaması, başka yetkili arkadaşlarımız da bunu paylaştılar, Sayın Genel Başkanımızın bilgisi dahilinde olmamıştır" diye konuştu.

 Zorlu, şu ifadeleri kullandı:

"Altına imza attığımız metinlerin de sonuna kadar arkasındayız. Bununla ilişkili olarak 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. İyi Parti ve Millet İttifakı olarak hep birlikte kazanmak ve Sayın Kılıçdaroğlu'nu da cumhurbaşkanı yapmak gibi bir hedefimiz vardır.

Bu hedefi yerine getirmek için de elbette milletimizden, özellikle parlamentoda bizi birinci parti yapmasını arzu ediyoruz. Bunun çağrısı içerisindeyiz ve yakında sahalara inip, hep birlikte İYİ Parti'yi bu hedefe taşıyacağımıza da inanıyoruz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.