Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akşener'e: "Özür dilemek bir cibilliyet meselesidir"

Toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Meral Akşener'e tepki göstererek "Utanmadan bizi sorumlu tutular hadi bakalım şimdi Erdoğan’dan özür dileyebilir misin" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2023 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan Akşener'e: "Özür dilemek bir cibilliyet meselesidir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Toplu Açılış Töreni'nde coşkulu kalabalığa seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda yoğun bir ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Seçime sayılı günler kala muhallefeten provakatif açıklamalar gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Senin geçmişinde olmuş olabilir"

İyi Parti lideri Meral Akşener'in teşkilat binasında Erdoğan'ı sorumlu tutmasına karşılık şu ifadelere yer verdi:

İstanbul İl Teşkilatı'nın kurşunlandığı yalanını söyledi. Utan utan! Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmamıştır. Senin geçmişinde olmuş olabilir.

Şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemezsin, bu bir cibiliyet meselesidir. 14 Mayıs'ta özellikle hanım kardeşlerimden bu hanımefendiye ders vermesini istiyorum.

Erdoğan yaptığı açıklamalarda şöyle konuştu:

Hanımefendi çıkmış bizim yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Hanımefendi gel Başakşehir Çam Sakura'yı gör, şehir hastanelerimizi gör. Bu hastanelerimiz olmasaydı şu Kovid'te biz ne yapardık ya?

Kovid hastanelerimizi 3 ayda bitirdik. Beni çok sinirli görmüş o yüzden kalkmış bana papatya çayı tavsiye ediyor, biz de ona rezene çayı tavsiye ediyoruz.

O da yetmedi utanmadan sıkılmadan İstanbul İl Teşkilatı'nın kurşunlandığı yalanını söyledi. Utan utan! Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmamıştır. Senin geçmişinde olmuş olabilir.

"Özür dilemek cibiliyet meselesi"

İçişleri Bakanlığı bu olayın faillerini buldu, çıkardı. Şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemezsin, bu bir cibiliyet meselesidir. 14 Mayıs'ta özellikle hanım kardeşlerimden bu hanımefendiye ders vermesini istiyorum. 

Siyaset sahnesinde yaşananları sizlerde biliyorsunuz. Kimlerin kimlerle beraber olduğunu görüyorsunuz. Bir tarafta 15 Temmuz'da meydanlara çıkan Cumhur İttifakı var, bir tarafta 7'li koalisyon var.

"Teröristbaşını serbest bırakacakmış"

Bay bay Kemal teröristlerle dolaşıyor. PKK'nın parlamentodaki uzantısı HDP'yi gidip ziyaret etti mi Bay bay Kemal? Onlara neyi vaat etti? Neyin sözünü verdi? Açıklayabilir mi? Açıklayamaz. Neymiş Demirtaş'ı serbest bırakacakmış, teröristbaşını serbest bırakacakmış.

Hanımefendi ne diyordu? Kumar masası, noter. Ne oldu şimdi? Şimdi el ele verdin, yolculuğa devam. Bir tarafta önce vatan diyen hasbi bir birliktelik var. Burada hesabi birliktelik yok. Diğer tarafta Türkiye'nin güvenliğini pazarlık konusu yapan bir ekip var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.