Hava Durumu

Büyük kalabalık bekliyor: Gözler 6'lı masanın adayında!

Kritik 6'lı masa toplantısında Cumhurbaşkanı adayının duyurulması beklenirken, Saadet Partisi önünde de büyük bir kalabalık beklemeye geçti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2023 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2023 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Büyük kalabalık bekliyor: Gözler 6'lı masanın adayında!

Millet İttifakı'nı oluşturan 6 siyasi partinin lideri, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir kez daha toplanırken, yaşanan kritik görüşmelerin ardından toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Toplantıdan sonra 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının açıklanması beklenirken, Saadet Partisi Genel Merkezi'nin önünde de büyük bir kalabalık oluştu.

Sert bir açıklama yaparak 6'lı masadan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yapılan başdöndürücü görüşmelerin ardından yeniden masaya katıldı. Şu sıralar Millet İttifakı görüşme halinde bulunurken, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde de büyük bir kalabalık birikmiş durumda.

Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen görüşmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığının halka duyurulması bekleniyor. Görüşmeden çıkacak kararı merakla bekleyen vatandaşlar da Saadet Partisi Genel Merkezi'nin önünde bekliyor.

MERAL AKŞENER MİLLET İTTİFAKI'NIN TOPLANTISINA KATILDI

Geçtiğimiz günlerde 6'lı masa toplantısında Meral Akşener masayı terk etmiş ve ayrılmıştı. Bugün yapılan görüşmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları yönünde taleplerini ileten Akşener, Millet İttifakı'nın da toplantısına katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.