Hava Durumu

Başkan Gürkan: “Ak Davanın 21.Yaşı Kutlu Olsun”

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘Erdemliler Hareketi’ olarak kurularak Türk siyasi tarihine hizmetleri ile damga vuran AK Parti’nin 21. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2022 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2022 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Başkan Gürkan: “Ak Davanın 21.Yaşı Kutlu Olsun”

Konu hakkında yazılı bir mesaj yayımlayan Davut Gürkan, AK Parti’nin her hayatın her alanında reform niteliğindeki icraatları, aziz milletin siyaset ve hizmet anlayışlarına duyduğu güven sayesinde AK Parti’nin 21 yıldır Türkiye’ye dünyada söz sahibi bir ülke vizyonu kazandırdığını vurguladı.

 "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" şiarıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda güçlü bir Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti’nin aynı şevk ve heyecanla yoluna devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Her türlü engelleme çalışmasına rağmen aziz milletimizin güven ve desteği sayesinde girdiğimiz her seçimde başarıyla ayrılarak geldiğimiz bu günler de şimdi de; ‘Bir olduk, 21 olduk’ diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Gürkan, 21 yıllık AK Parti İktidarı dönemlerinde Türkiye’nin her alanda adeta çağ atladığını ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

 “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye'nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan AK Partimiz milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmıştır. Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin sadece eksikliklerini gidermekle kalmadık, gelecekte yapacağımız atılımlarında altyapısını kurduk. İşte bu heyecan ve şevkimizle 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz.

Geçtiğimiz 21 yılda olduğu gibi bundan sonra da AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü aşk ve heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma yüce Allah'tan rahmet diliyorum. AK Parti'mizin 21’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.