Hava Durumu

ATA İttifakı’nda Sevda Özbek’e önemli görev

Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
ATA İttifakı’nda Sevda Özbek’e önemli görev

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine Sevda Özbek’in getirilmesine karar verildiğini duyurdu.

Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak, İttifakımız ile yaptığım istişare görüşmeleri neticesinde, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine; Sevda Özbek Hanım Efendi’nin getirilmesine karar verilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Çalışmalarına başlayan Sinan  Oğan, ittifakı oluşturan partilerle yapılan istişareler sonucu cumhurbaşkanı yardımcılığı görevine Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Sevda Özbek’in getirilmesine karar verildiğini duyurdu.

Zafer Partisi, Adalet Partisi ve Ülkem Partisi’nin bir araya gelerek oluşturduğu ATA İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayı olarak stratejik araştırmacı ve eski MHP milletvekili Sinan Oğan’ı göstermişti.

SEVDA ÖZBEK KİMDİR?

1979 yılında Almanya’da doğdu. Makine Mühendisi. İşletme yüksek lisansı vardır. Uzun yıllar özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalıştı. İngilizce biliyor.
Evli ve 1 çocuk annesidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.