Hava Durumu

Aslı Baykal'dan Muharrem İnce paylaşımı: Cesur yürek!

 CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken bir Muharrem İnce paylaşımı geldi: "Büyük baskılarla insanların aday olmasının engellendiği ve nereye olduğunu bilmediğimiz bir yöne doğru sürüklendiğimiz bu ortamda aday olan cesur yürek Muharrem İncenin adaylığı hayırlı olsun."

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2023 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2023 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Aslı Baykal'dan Muharrem İnce paylaşımı: Cesur yürek!

Aslı Baykal'dan dikkat çeken paylaşım: Cesur yürek Muharrem İnce...

 CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'den istifa etmesinin ardından hangi partiye geçeceği ve milletvekili adayı olup olmayacağı tartışmaları süren Baykal, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek verdi. Baykal, paylaşımında İnce için 'cesur yürek' ifadelerini kullandı.

CHP'den istifa ettikten sonra parti yönetimine karşı sert eleştirilerde bulunan Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye destek veren Baykal, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

ASLI BAYKAL'DAN 'MUHARREM İNCE' PAYLAŞIMI

Baykal, "Büyük baskılarla insanların aday olmasının engellendiği ve nereye olduğunu bilmediğimiz bir yöne doğru sürüklendiğimiz bu ortamda aday olan cesur yürek Muharrem İncenin adaylığı hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.