Hava Durumu

AK Partili Süreyya Sadi Bilgiç: Seçimler en geç...

AK Parti Isparta milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçimlerin 18 Haziran yerine en geç mayısın 7’si ya da 14’ü gibi yapılabileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Partili Süreyya Sadi Bilgiç: Seçimler en geç...

AK Partili Süreyya Sadi Bilgiç; hac dönemi, sınav takvimi dikkate alındığında 18 Haziran yerine en geç Mayıs'ın 7’si ya da 14’ü gibi yapılabileceğini söyledi.

Nasıl Bir Ekonomi’den Canan Sakarya ve Maruf Buzcugil’e konuşan; Bilgiç şunları söyledi:

"Meclis'ten, Mayıs ayına ilişkin bir kararı çıkarabilmek mümkün olur mu olmaz mı önümüzdeki süreçte ilgili arkadaşların yapmış olacakları temaslarla netleşeceğini düşünüyorum. Öyle olmadığı takdirde Cumhurbaşkanı kararı ile bu süreç işleyecek. 6 Nisan’dan sonrası için muhalefetin açıklamaları var ama netice itibariyle bütün bu Haziran ayının takvimini de göz önüne aldığımızda en geç Mayıs ayının 7 ‘si ya da 14’ü gibi seçimlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Buna bağlı olarak da zaten aday listelerinin belirlenmesi ve teslim edilmesi, Nisan başına tekabül ediyor. Önümüzde de epey bir iş yükü var, ocak, şubat ve mart aylarında Meclis'in çok yoğun bir çalışma içerisinde olacağını düşünüyorum. Ben siyasi partilerin kendi içlerinde bu süre içerisinde belli bir noktaya gelebileceklerine de inanıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.