Hava Durumu

AK Partili Akbaşoğlu'ndan 'seçim tarihi' ile ilgili açıklama: Hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini açıklamasının ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız bütün milletimize 73 yıl sonra aynı tarihte yüzyılın seçimlerinin yapılacağı müjdesini ilan etti" ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Partili Akbaşoğlu'ndan 'seçim tarihi' ile ilgili açıklama: Hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında 2023 seçimleri için Demokrat Parti'nin 73 yıl önce seçimi kazandığı tarihi 14 Mayıs'ı işaret ederek seçim tarihini açıkladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin AkbaşoğluCumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi için işaret ettiği 14 Mayıs tarihine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs 1950 gününün Türk demokrasi ve siyasi tarihi için bir dönüm noktası olduğunu belirten Akbaşoğlu, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız AK Parti Grup Toplantısı'nda bütün milletimize 73 yıl sonra aynı tarihte yüzyılın seçimlerinin yapılacağı müjdesini ilan etti. Milletimiz ve devletimiz için hayırlı olsun. Cumhur İttifakı olarak milletimizin desteğini istirham ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.