Hava Durumu

Sedat Yalçın: Doksanüç Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sedat Yalçın, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Murat Kolancı ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Zeynep Candan Albayrak Doksanüç Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sedat Yalçın: Doksanüç Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sedat Yalçın, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Murat Kolancı ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Zeynep Candan Albayrak ile Doksanüç Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Yalçın bu anları şöyle kaydetti:"Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Murat Kolancı ve Nilüfer Belediye Başkan Adayımız Zeynep Candan Albayrak ile Doksanüç Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik. 147 yıl önce büyük zorluklarla, hastalıklarla boğuşarak göç etmek zorunda bırakılan Müslüman-Türkler’in torunlarıyla bir araya geldik, kendilerine aktarılan anıları, zorlukları dinledik. Savaş sonrası yaşadığın yerden kopmak zorunda kalmak, savaş kadar büyük bir yıkım.Başkan Mehmet Emin Ateş ve yönetim kuruluna misafirperverliği için teşekkür ederim." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.