Hava Durumu

Aktaş: Tertemiz belediye bırakıyorum!

Bursa’da büyükşehir yarışını kaybeden AK Parti Adayı Alinur Aktaş, seçim sonuçlarını duygusal bir konuşmayla değerlendirerek ‘’Tertemiz bir belediye bırakıyorum’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Aktaş: Tertemiz belediye bırakıyorum!

Gün boyu sessizlik hakim olan AK Parti İl Başkanlığı’nda il teşkilatının yöneticileri ile gerçekleştirilen kritik toplantının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu. 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde sonuçların netleşmeye başlamasıyla beraber Bursa’da CHP Bursa Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey'in yarışı önde götürdüğü görülüyor.

“OY KAYBINDAN BİZ DE ÜZERİMİZE DÜŞENİ ALDIK”

250 bin vatandaşın sandığa gitmediğini söyleyen Başkan Aktaş, "Seçim bitti adalet tecil etti. Vatandaşlarımız seçimini yaptı. Sonuçlar hayırları getirsin. 250 bin vatandaşımızın sandığa gitmediğini görmüş bulunmaktayız. Oy kaybından Bursa olarak bizler de üzerimize düşeni aldık. Bu süreç zarfında ilçeleri tek tek ziyaret ettim. Bin 60 mahallemizi ziyaret ettim, hepsine dokunmaya çalıştık. Ben siyaset yapan kamudan gelen bir aileden gelmiyorum. İnanın her bir cadde her bir sokak her bir kişi benim için çok kıymetliydi. Alnım ak, tertemiz bir belediye bırakıyorum. Ben bu gece çok rahat yatacağım. Eksiklerimiz vardır ama bilerek isteyerek yapmadığımız şeyler olmadı.” diye konuştu.

Mustafa Bozbey’in ‘Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde bazı evraklar çalınıyor' iddiasına cevap veren Başkan Aktaş, “Tertemiz bir belediye bırakıyorum, geçtiğimiz günlerde mal varlığımı açıkladım. Böyle işlerle bu yakıştırma çok ayıp, takdiri Bursalı hemşehrilerime bırakıyorum. Gönlümün rahat olduğunu söylemek istiyorum, kara programda ile yapılan siyasette kendilerinin boğulacağına söylemek istiyorum. Bu sürecin Bursamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.