Hava Durumu

Sinan Oğan: Basın bizi görmezden geliyor!

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, "basın mümkün olduğunca bizi görmezden gelmeye çalışıyor. Sizin de baskılardan kurtulduğunuz, gazeteciliğinizi özgürce yapabileceğiniz bir Türkiye inşa edeceğiz " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sinan Oğan: Basın bizi görmezden geliyor!

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, yaptığı açıklamada basının kendilerini görmermez geldiğini öne sürdü.

"Basın mümkün olduğunca bizi görmezden gelmeye çalışıyor. Sizin de baskılardan kurtulduğunuz, gazeteciliğinizi özgürce yapabileceğiniz bir Türkiye inşa edeceğiz " diyen Sinan Oğan, şunları ifade etti:

"Çok fazla süre kalmadı. Yaklaşık 47 gün sonra Türkiye'de özgürce gazetecilik yapacaksınız. Bizim ifadelerimizi ekranlarda tartışan arkadaşlara çağrım var. Türkiye'nin o eski kutuplaştırılmış ve ezberletilmiş siyaset anlayışını bitireceğiz. En fazla 47 gün bunu yapabilirsiniz. 47 gün sonra bunlar bitecek. Gelin, beklemeyin bir kulak verin Ata İttifakı ne diyor. Gelin yeni Türkiye'yi beraber inşa edelim." 

Kadın ve gençlerin sorunlarına da dikkat çeken Oğan, "Gençler nefes alamıyor, kadınlar kendisini rahat hissedemiyor. Türk kadının9n haklarını kısıtlamaya çalışan bir kitle var, diğer taraftan kadınların rahatça gezmesine engel olan bir kitle var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.