Hava Durumu

Perinçek'e Cumhur İttifakı'ndan ret!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kendi isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü, Cumhur İttifakı'na katılma isteğini ilettiğini ancak anlaşma sağlanamadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Perinçek'e Cumhur İttifakı'ndan ret!

Sadece 27 bin 55 imza alarak Cumhurbaşkanı adayı olma şansını kaybeden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kendi isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü, Cumhur İttifakı'na katılma isteğini ilettiğini ancak anlaşma sağlanamadığını söyledi.

Hadi Özışık'ın programında açıklamalarda bulunan Perinçek, kendisinin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüklerini söyledi. Görüşmede, Erdoğan'a Cumhur İttifakı'na katılmak istediğini ilettiğini belirten Perinçek, "AK Parti, MHP ve Vatan Partisi, Türkiye'ye çok önemli bir mesaj olur. Türkiye'nin bu zorluklardan çıkışı konusunda bir kararlılığa Sayın Cumhurbaşkanımız önderlik edebilir.

Türkiye'nin köklü çözümü olurdu. Amerika'dan korktukları için bunu yapamıyorlar. HÜDA PAR'ı, Şeyh Saitleri, Seyit Rızaları tercih ediyorlar. Ama Atatürk geleneğini tercih edemiyorlar." ifadelerini kullandı.

"Sonuç açık"

Erdoğan'ın bu teklife ne dediği sorusuna Perinçek, "HÜDA PAR'ı tercih ettiklerine göre... Sonuç açık" diyerek olumlu yanıt alamadıkları mesajını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.