Hava Durumu

Muharrem İnce'den büyük iddia: Yüzde 60 oy alacağım!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce seçim sonuçlarına ilişkin iddialı konuştu: "İlk turda yüzde 30 ikinci turda yüzde 60 oy alacağım."

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce'den büyük iddia: Yüzde 60 oy alacağım!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim sonuçlarına ilişkin oldukça iddialı bir değerlendirme yaptı: "Biz kampanyayı 30’un üzerinde tamamlayacağız. Seçim ikinci tura kalacak yüzde 60’ın üzerinde oyla seçileceğim."

"Oy oranımız şu an yüzde 20, ilk turda 30'un üzerinde oy alacağız"

Muharrem İnce, şu anda alacağı oy oranının yüzde 19-20'lerde olduğunu iddia etti. "Bizim belediye parası hazine parası yok. Biz kampanyayı 30’un üzerinde tamamlayacağız. Seçim ikinci tura kalacak yüzde 60’ın üzerinde oyla seçileceğim" ifadelerini kullanan İnce,  konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:
"Bugün oy oranımız 19-20’lerde, bunu herkes biliyor.

Ak Parti’nin, CHP’nin içindeki anketçiler de biliyor. Seçim sürecinde adayların bazıları oy oranını düşürür bazıları azaltır. Bizim medyamız yok. Gençlerimiz var. Bot hesap diyorlar. Bizim belediye parası hazine parası yok. Biz kampanyayı 30’un üzerinde tamamlayacağız. Seçim ikinci tura kalacak yüzde 60’ın üzerinde oyla seçileceğim

"Projelerimi anlatacağım"
Trol ordularına, buradan giriyor buradan çıkıyor. Ben projelerimi anlatacağım. Bu ülkenin beka sorunudur deprem dedim dinletemedim. Su sorunu var acilen çözmemiz lazım. Trol ordularına verilecek cevabımız var ama memleket uçurumun kenarında, memleketi uçurumun kenarından çıkarıp alacağız. Sayın Erdoğan’ın anayasaya göre aday olamayacağına dair dilekçemiz hazır. O itirazımızı da yapacağız. Altılı Masa bu itirazı yapamıyor. O itirazımızı da günü geldiğinde YSK’ye yapacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.