Hava Durumu

Muharrem İnce adaylıktan resmen çekildi!

Memleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK'ya teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce adaylıktan resmen çekildi!

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin evraklar YSK'ya iletildiMemleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK'ya teslim etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket Partisi'nin temsilcileri Yüksek Seçim Kurulu'na çekilme dilekçelerini sundu.

İnce, 14 Mayıs seçimlerine 3 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Muharrem İnce, "Bunu memleketim için yapıyorum. Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım, başaramadık." demişti.

9 Mayıs itibarıyla yurt dışı oy verme işlemi sona ererken, adaylıktan çekilen İnce'ye verilen oylar geçerli olacak. 14 Mayıs'ta kullanılacak pusulalarda ise İnce'nin ismi ve fotoğrafı yer alacak, yeni pusula basılmayacak ve aldığı oylar geçerli sayılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.