Hava Durumu

Binali Yıldırım: "Gabar Dağı'ndan şimdi petrol fışkırıyor"

 AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "20 yıldır can güvenliği sorunu var mı bu ülkede. Gabar Dağı'nda teröristlerden vatandaş nefes alamıyordu, şimdi petrol fışkırıyor, Karadeniz’den doğalgaz fışkırıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Binali Yıldırım: "Gabar Dağı'ndan şimdi petrol fışkırıyor"

 AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde karşılarındaki ittifak adayını FETÖ'cülerin, PKK'nın ve PYD'nin desteklediğini söyleyerek, "20 yıldır can güvenliği sorunu var mı bu ülkede. Gabar Dağı'nda teröristlerden vatandaş nefes alamıyordu, şimdi petrol fışkırıyor, Karadeniz’den doğalgaz fışkırıyor. Batı dünyası Türkiye seçimi ile yatıp kalkıyor. Diyorlar ki 'dünyanın en önemli seçimi Türkiye'de yapılıyor', size ne be kardeşim işinize bakın seçimimizi de yaparız Recep Tayyip Erdoğan’ı da rekor oyla tekrar seçeriz" dedi.   

  AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, geldiği Bilecik'te Cuma namazını Kayı Boyu Camii'nde kıldı. Ardından birçok programa katılan Yıldırım, Atatürk Spor Salonu'ndan partililere seslendi. 

  Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklamasının ardından yaşananları anlatarak, "Biz her şeyi sakin bir şekilde bugüne kadar yaptığımız gibi yapmayı arzu ederdik, ama değil mi ki Kemal beyin adaylığı açıklandı, dağda, Avrupa'dan, Amerika'dan terör örgütleri onların arkasındakiler avaz avaz bağırmaya başladılar. Ne diyorlar 'kapılar kırılacak teröristler serbest kalacak, FETÖ'cüler serbest kalacak, Öcalan serbest kalacak. Erdoğan gidecek, tepimizdeki İHA'lar, SİHA'lar geri gidecek. Eyalet sistemini getireceğiz.' Türkiye'yi bölmeye çalışacaklar. Yapma ya kardeşim 40 bin şehidimiz var, Bilecik 40 bin şehidimizin emanetidir ve buna sahip çıkmak boynumuzun borcudur. 15 Temmuz gecesi nasıl yaptıysanız o gece nasıl meydanları doldurduysanız şimdi de içeriden ve dışarıdan birliğimizi kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara cevabı sandıkta vereceğiz, terör örgütlerini sandığa gömmeye var mısınız? Terör örgütleri gitsin işine baksın bizim seçimimize karışmasın, yirmi yıldır bu ülkenin dağları çiçek açıyor ovalarında bereket uçuşuyor" dedi. 
 
  Binali Yıldırım, "20 yıldır can güvenliği sorunu var mı bu ülkede. Gabar Dağı'nda teröristlerden vatandaş nefes alamıyordu, şimdi petrol fışkırıyor, Karadeniz’den doğalgaz fışkırıyor. Milletimiz kendi imkanlarıyla kendi beyin gücüyle kendi alın teriyle dünyanın önde gelen ülkeleriyle yarışıyor. Sana söz diyor aday sana söz biz de diyoruz ki söz uçar eser kalır. Osmangazi'ye bak, Yavuz Selim'e bak, Çanakkale köprüsüne bak dünyanın en büyük havaalanına bak, eserlere bak" diyerek sözlerini tamamladı. 
  Konuşmanın ardından AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'a kılıç hediye etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.