Hava Durumu

Maden kazasında ölen işçinin ikizlerinden güzel haber

Bartın’daki maden faciasında eşini kaybeden ve ‘yılın annesi’ seçildiği hastanede evlatlarına kavuşan Sena Sıla Yıldırım ile ikizleri, taburcu oldu.   

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2023 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Maden kazasında ölen işçinin ikizlerinden güzel haber

Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen kazada eşini kaybeden ve ‘yılın annesi’ seçildiği Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde evlatlarına kavuşan 24 yaşındaki Sena Sıla Yıldırım ile ikizleri Nefes ve Deniz, tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu.   


  Bartın’da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne ait maden ocağında 14 Ekim 2022 tarihinde meydana gelen grizu patlaması sonucu 42 maden işçisi hayatını kaybetti. 42 madenciden biri olan 27 yaşındaki Şaban Yıldırım, geride 5 aylık hamile eşini ve hiç kucağına alamadığı ikiz bebeklerini bıraktı. Eşi hayattayken evlat sahibi olacağının haberini alan ve doğacak bebekleri Deniz ve Nefes’in isimlerini eşiyle birlikte belirleyen 24 yaşındaki Sena Sıla Yıldırım, “yılın annesi” seçildiği Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesinde 2 Ocak tarihinde çocuklarını dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Bin 800 gram ağırlığında dünyaya gelen ve erken doğum nedeniyle yaklaşık 18 gün boyunca gelişimlerini tamamlamak için yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ikizler ve Anne Yıldırım, tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden alkışlar eşliğinde taburcu oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.