Hava Durumu

Hemşire Betül, annelik azmiyle kanseri alt etti!

Diyarbakır'da yaşayan hemşire Betül Aydın, kansere yakalandıktan sonra gördüğü tedavi ve karnındaki bebeğin desteğiyle sağlığına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hemşire Betül, annelik azmiyle kanseri alt etti!

Meme kanserine yakalandıktan sonra gördüğü tedavi ve karnındaki bebeğin desteğiyle sağlığına kavuşan hemşire Betül Aydın, hem çevresindeki hem de yoğun bakım servisinde yatan kanser hastalarına moral oluyor.   


  Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Bakım servisinde görev yapan hemşire Betül Aydın, 2 sene önce hamilelik sürecinde meme kanserine yakalandı. Kansere karşı mücadele veren ve tedavi sürecinde gördüğü radyoterapi ve kemoterapinin ardından sağlığına kavuşan Aydın, çevresindekilerin ve karnındaki bebeğinin desteğiyle hastalığın üstesinden geldi. 



  Kanserle mücadelesine karnındaki kahramanıyla başlayan Aydın, hastanede kanser tedavisi gören hastalara moral vererek onları bilgilendiriyor. 
  Sağlığına kavuşmasının ardından yaşadığı süreci anlatan Aydın, vatandaşları ve çevresindekileri "kanserde erken teşhisin önemi" yönünde bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.