Hava Durumu

Survivor ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2023 nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Ünlüler ve Gönüllüler, pazartesi akşamı ikinci dokunulmazlık oyunu parkuruna çıktı. Dokunulmazlığın yanı sıra kazanana ayrıca ödül de verildi.. Zorlu oyunda kadınlar ilk olarak oyun alanına çıktı ve ardından erkekler mücadelesi gerçekleşti. Peki, Survivor'da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Survivor ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da zaman zaman tansiyonun yükseldiği dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımından Barış Telli büyük bir kaza atlattı. Bir engelden geçerken başı üzerine düştüğü görülen Telli'nin sağlığı açısından ise ciddi bir durum bulunmuyor. Barış Telli oyun sonunda, zaman kaybetmemek adına farklı bir hamle düşündüğünü ancak dengesini sağlayamadığından yüzünü yere sürttüğünü ifade etti.

İlk oyunu kaybeden ve bir ismi eleme potasına gönderen Ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlıkta da geride kaldı. Gönüllüler peş peşe sayılarla zafere ilerledi ve kadınlar mücadelesini kazandı. Erkekler yarışında da Ünlüler ve Erkekler arasında önemli bir fark oldu. Berdan Mardini'ye karşı Chaby'nin son sayısı ile ikinci dokunulmazlık da Gönüllüler takımının oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2023'ün ilk eleme adayı, kaybeden Ünlüler takımından çıktı. İlk gitme adayı ise Seçkin Piriler oldu. Pazartesi akşamı ikinci kez Ünlüler takımının ada konseyi oldu ve en çok ismi çıkan Berdan Mardini ikinci olarak eleme potasına girdi.
Cansu ünlüler takımında kadınlarda performans birincisi oldu, erkeklerde de Barış seçildi. Performans birincileri de potaya birer isim dahil etti. Cansu, Ümit Erdim'i üçüncü aday olarak söylerken Barış Telli ise dördüncü eleme adayını seçti ve Kürşat'ın ismini verdi.

Belirlenen 4 eleme adayından birisi, salı akşamı gerçekleştirilecek eleme konseyinde Survivor 2023 hayallerine ilk haftadan veda etmiş olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.