Hava Durumu

Şeyma'yı ifşa eden kadın bankacıya ikinci şok!

Şeyma Subaşı'nın hesap hareketlerini görüntüleyip ifşa eden banka görevlisi Fulya A.'nın dosyası, Asliye Ceza Mahkemesi'nden bir üst mahkeme olan Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2020 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2020 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şeyma'yı ifşa eden kadın bankacıya ikinci şok!

Şeyma Subaşı'nın hesap hareketlerini görüntüleyip ifşa eden banka görevlisi Fulya A.'nın dosyası, Asliye Ceza Mahkemesi'nden bir üst mahkeme olan Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI 

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmış, aralarında imzalanan protokole göre; Ilıcalı'nın, Subaşı'na aylık 125 bin lira nafaka ödemesine karar verilmişti.

Birkaç ay sonra sosyal medyada Subaşı'nın banka hesabının ekran görüntüleri 'Ilıcalı'dan gelen 125 bin liralık nafaka' adı altında paylaşıldı. Yapılan incelemede, o görüntüleri bankacı Fulya A.'nın aldığı tespit edildi.

İŞ AKDİ SONLANDIRILDI 

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; bankanın iş akdini sonlandırdığı Fulya A. hakkında, 'Kişisel verilerin kaydedilmesi ve bu verileri hukuka aykırı olarak verme' suçlarını işlediği gerekçesiyle iddianame düzenlendi.

AĞIR CEZADA YARGILANSIN

Dosyanın gönderildiği Asliye Ceza Mahkemesi, işlenen suçun 5411 Sayılı Yasa kapsamında kaldığını, suçun 'Sırların açıklanması' olduğunu ve bu nedenle dosyanın bir üst mahkeme olan İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine hükmetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.