Hava Durumu

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında son bilgiler

Bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak günü hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Settar Tanrıöğen, 1,5 ayda üç kez ameliyat olmuştu. Oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında son bilgiler

Ceren Yalazoğlu Karakoç, önceki gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. 39 yaşındaki oyuncu, alışverişe geldiğini ancak ihtiyaca yönelik harcama yaptığını vurguladı.

"GEZMEYE PARA AYIRIYORUM"

Eskiden alışverişe çok para harcardım. Artık ihtiyaca yönelik alışveriş yapıyorum. Daha çok gezmeye para ayırıyorum. Eşimin programı uyarsa yurt dışı ve arkadaşlarımızla tekne planımız var. Onun dışında tatil planımız yok.

"SETTAR ABİYİ GÖRMEYE GİTTİK"

Milliyet'in haberine göre; Oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında beyin kanaması geçirip uzun sürede hastanede tedavi gören rol arkadaşı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini açıkladı.

Settar Abi'yle çalışmak kıymetli. Ondan çok şey öğrendim, öğrenmeye devam edeceğim. Sağlık durumu iyi. Hastaneden taburcu edildi, eve geçti. Tekrar işlerine dönmesini bekliyoruz. En son görmeye gittik ve sohbet ettik. Diziyi izlediğini, sete ziyarete geleceğini söyledi.

"TANINMAMAK İÇİN DEĞİL, SAĞLIĞIM İÇİN"

Sürekli güneş gözlükleriyle poz verdiğinin hatırlatılması üzerine Ceren Yalazoğlu Karakoç, "Tanınmamak için değil, rahatsızlığım olduğum için takıyorum. Gözümden hastalığım var. Hava kapalı olunca bile takıyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.