Hava Durumu

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak?

Netflix'te yayınlanacak olan Şahmaran dizisi için geri sayım başlatıldı. Macera, dram ve fantastik türlerinde geliştirilen dizi muhteşem oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri topladı. Peki Şahmaran dizisi ne zaman başlıyor Netflix Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak?

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak? Son zamanların yanıtı en çok merak edilen sorusu bu oldu. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak.

Netflix izleyicilerinin merakla bekledikleri Şahmaran dizisinin 20 Ocak 2023 Cuma günü yayına gireceği öğrenildi.

ŞAHMARAN KONUSU VE OYUNCULARI

Dizinin resmi özeti: Şahsu, öğretim görevlisidir. Bir gün Adana'da gider ve orada annesini yıllar önce terk etmiş olan dedesiyle yüzleşmek ister. Şahsu'nun bu yolculuğunda kendisini Şahmaran'ın torunları olarak bilinen Mar adlı nadir ve gizemli bir topluluğun içerisinde buluverir.

Aşk ve bilgelik kavramlarının sembollerinden birisi olarak tanımlanan Şahmaran efsanesine inanan Mar kabilesi, tarihi kehanetlerin gerçekleşmesini ve Şahmaran'ın gelişini beklemektedir. Şahsu, Maran ile tanıştığında, büyükbabasından ona geçmişini anlatmasını istemeye çalıştı.

Şahmaran dizisinin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir oynarken, dizinin kadrosunda Mehir Günşiray, Ebru Özkan ve Hakan Karahan'ın da yer aldığı görülüyor. Büyük ses getirmeye hazırlanan Şahmaran dizisinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan ve Berfu Halisdemir de bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.