Hava Durumu

Reza Zarrab'ı görenler tanıyamadı...

Hadise ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Zarrab, tanık koruma programı kapsamında kimliğini değiştirmişti. Zarrab'ın sosyal medyaya düşen bir fotoğrafı ünlü iş insanının sadece kimlik değiştirmekle yetinmediği, imajını da baştan sona değiştirdiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Reza Zarrab'ı görenler tanıyamadı...

Ebru Gündeş ile 2010 yılında evlenen ve Hadise'le aldattığı iddiasıyla Gündeş'in 2021 yılında boşandığı Reza Zarrab, kendisine yeni bir hayat kurdu. İsmini değiştiren Zarrab, dış görünüşüyle de herkesi şaşırttı. Bakın Reza Zarrab şimdi ne halde?

REZA ZARRAB'IN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ! ADINI DA DEĞİŞTİRMİŞTİ

Kara para aklamak ve banka dolandırıcılığı suçuyla 2016 yılında Amerika'da tutuklanan ve serbest bırakılan Reza Zarrab, ismini değiştirmişti. Amerika'da yaşayan Zarrab, tutuklu olduğu dönem Ebru Gündeş ile evliydi.

YASAK AŞK EVLİLİĞİNİ BİTİMİŞTİ

Gündeş'i Hadise ile aldattığı için 2021 yılında boşanmıştı. Yasak aşk iddialarıyla gündemden düşmeyen Zarrab, son haliyle görenleri şaşkınlığa uğrattı.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞKINA UĞRATTI

Zarrab'ı Gören "Bu adam nasıl bu kadar gençleşti" yorumunda bulundu. Zayıflayan Zarrab'ın o hali sosyal medyada gündem oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.