Hava Durumu

Pelin Karahan'dan estetik yorumu

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, estetik yaptıran kadınlarla ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Oyuncu, çok fazla estetik yaptırarak çok değişen meslektaşları için “Çocukları bile kendilerine benzemiyor” yorumunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Pelin Karahan'dan estetik yorumu

Ekranların sevilen ismi Pelin Karahan, estetik açıklamalarıyla gündeme geldi. İki çocuk annesi olan oyuncu, estetiğini dozunu kaçıran oyuncuları eleştirdi.

"OYUNCULARA DA YAKIŞTIRAMIYORUM"

Karahan, Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre “Ufak dokunuşlarla bambaşka kadın olmayı ben de istemem. Oyunculara da yakıştıramıyorum. Kimin, neye ihtiyacı var bilmiyorum ama ben de kendimde küçük bir çukur gördüm ama olsun. Bu bana ait bir şey, burayı doldurursam ve bu çeneyi büyütürsem ben bambaşka bir kadın olacağım” ifadelerini kullandı.

38 yaşındaki oyuncu, estetiği abartan kişiler için ise  “Çok estetikli kadınlara bakın, çocukları kendilerine benzemiyor. Haksız mıyım?" dedi.

"BENİM MİNİK BOTOKSLARIM VAR"

Ünlü oyuncu, "Sizde estetik var mı?" sorusunu ise, "Benim minik botokslarım var, alnım kırışmasın diye. Çok mimik yapıyorum. Ben, ben gibi olayım. Başka bir kişi gibi olmayayım" şeklinde cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.