Hava Durumu

Pelin Karahan, Aslı Enver hakkındaki sessizliğini bozdu!

Yakın dostlar Pelin Karahan ile Aslı Enver arasında iş konusunda sorun çıkmış ikili dostluklarını bitirmişti. İddialara göre Enver, yakın dostunun milyonluk reklam filmini almıştı. Hakkında kulis yaptığını söyleyen Karahan'ın ise Enver ile olan dostluğunu bitirdiği söylenmişti. Bu iddialara üzerine Pelin Karahan sessizliğini bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Pelin Karahan, Aslı Enver hakkındaki sessizliğini bozdu!

Kavak Yelleri dizisinde başlayan dostlukları reklam filmi yüzünden biten Aslı Enver-Pelin Karahan, magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Karahan'ın çok sayıda reklamını elinden aldığı iddia edilen Enver, konu hakkında açıklama yapmazken, Pelin Karahan'dan ilk açıklama geldi. Hamile olan eski dost hakkında bakın neler söyledi?

ASLI ENVER-PELİN KARAHAN DOSTLUĞU BİTMİŞTİ

İddialara göre; Aslı Enver ile Pelin Karahan, iş yüzünden arkadaşlıklarını bitirme kararı almıştı. Karahan'ın oynayacağı reklam için Aslı Enver'e teklifin gittiği ve Enver'in de kabul ettiği söylentiler arasındaydı.

Yaşanan bu olay sonrasında Pelin Karahan'ın Aslı Enver'in kendisi için kulis yaptığı ve bundan dolayı arkadaşlığını noktaladığı bir diğer iddiaydı.

PELİN KARAHAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Hamile olduğu için setlerden çekilen Aslı Enver, reklam filmlerinde oynama kararı alırken, hakkında çıkan haberlere ilişkin ise bir açıklama yapmadı.

İlk açıklama Pelin Karahan'dan geldi. Karahan, haberlerin asılsız olduğunu ve güldüğünü belirterek iddiaları yalandı.

"DOĞUM YAPSIN BAKARIZ"

Hamile olan Aslı Enver içinse, "Doğum yaptığında altınınızla ziyaret eder misiniz? sorusuna ise "Doğum yapsın, bakarız" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.