Hava Durumu

"Nicola'nın düğünden kaçmasından korktum"

Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham, 9 Nisan 2022'de Nicola Peltz ile hayatını birleştirmişti. Peltz ile mutlu birlikteliği süren Beckham, düğün günü yaşadığı gerginliği anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
"Nicola'nın düğünden kaçmasından korktum"

İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili, 9 Nisan 2022'de Miami'de birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı.

Brooklyn Beckham; evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da almıştı. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yaptığı belirtilmişti.

NİKÂH GÜNÜ GERGİNLİĞİ

Eşine olan aşkı her fırsatta dile getiren Beckham, düğün günü yaşadığı gerginliği anlattı. Interview Magazine'e konuşan Brooklyn Beckham, nikâh seremonisi başladıktan sonra gelini beklediği sırada Peltz'in ortaya çıkmamasından çok korktuğunu söyledi.

"NICOLA'YI GÖRDÜKTEN SONRA AĞLAMAYA BAŞLADIM"

Beckham, "Biraz gergindim. Hatta çok gergindim. Nikâhtan hemen önce "Aman tanrım, ya törene gelmezse?' diye düşündüm" ifadelerini kullandığını aktardı.

Peltz'i gelinlik içinde gördükten sonra tüm endişelerinin yok olduğunu belirten Brooklyn Beckham, "En iyi arkadaşımla evleniyorum ama ya o istemezse?' diye tetikteydim ama onu gördükten sonra birden ağlamaya başladım. Harika bir gündü" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.