Hava Durumu

Merve Dizdar tesettüre girdi, sosyal medyada yorum yağdı

Rol aldığı 'Masumlar Apartmanı' ve 'Erşan Kuneri' dizilerindeki performansıyla beğeni toplayan Merve Dizdar, önümüzdeki ekranlara gelecek 'Ömer' dizisinde bu kez farklı bir karakterlerle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Merve Dizdar tesettüre girdi, sosyal medyada yorum yağdı

Yayınlanan fragmanıyla merak uyandıran ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe BahadırMerve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı 'Ömer' dizisi 9 Ocak 2022 Pazartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Netflix'in dikkat çeken İsrail yapımı 'Shtizel' dizisinden uyarlanan 'Ömer' dizisi, yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki cami hocasının oğlu Ömer'in tüm engellere rağmen tutunacakları aşklarını anlatıyor.

Geçtiğimiz günlerde de yayınlanan fragman, sosyal medyada çok konuşuldu. 'Müezzin Ömer' karakterini oynayan Selahattin Paşalı'nın ezan okuması gündem oldu.

Dört çocuğu ile birlikte, kocası ortadan kaybolduğu için tek başına hayat mücadelesi vermek zorunda kalan Nisa rolüyle ekranlarda boy gösterecek 36 yaşındaki oyuncunun dizideki imajı da dikkat çekti.

Oyunculuğuyla kendine hayran bırakan Merve Dizdar, Nisa karakteri için tesettüre girdi. Ünlü oyuncunun yeni imajı ise gündem oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.