Hava Durumu

Kızılcık Şerbeti dizisine tepkiler büyüyor

Kızılcık Şerbeti dizisindeki gerdek gecesi ve şiddet sahneleri izleyicileri ayaklandırdı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu dizi hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2023 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2023 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kızılcık Şerbeti dizisine tepkiler büyüyor

Show TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti isimli dizinin son bölümünde yer alan bazı sahneler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi isimler yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümde yer alan zorla imam nikahı kıydırma sahnesi ve gerdek gecesi sahneleri ile tepki çekti.

Dizide Nursema isimli karakterin ailesinin zoruyla istemediği biriyle evlendirilmek istemesi ve başına gelenler sosyal medyada gündeme oturdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dizi hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin yaptığı açıklamada "SHOW TV medya hizmet sağlayıcısında Kızılcık Şerbeti isimli dizide kadına karşı şiddet ve kadınlara baskıyı teşvik etmeye yönelik yayınlara ilişkin inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.