Hava Durumu

Kıvanç ve Serenay hakkında çirkin iddia!

Aile dizisi için kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'da samimi pozlar gelmeye başladı. Herkesin merakla beklediği dizinin çekimleri başladı. İkil hakkında ise bomba bir iddia ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kıvanç ve Serenay hakkında çirkin iddia!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yeni başlayacak Aile dizisi, başlamadan dedikoduları da beraberinde getirdi. İkili hakkında "Aşk yaşayabilirler" gibi iddialara ortaya atılmaya başlandı. Sarıkaya'nın her partneri ile aşk yaşaması ise Başak Dizer'i huzursuz ettiği diğer bir iddiaydı. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Gazeteci Bilal Özcan ise olay bir iddiada bulundu.

KIVANÇ-SERENAY İKİLİSİ HAKKINDA BOMBA İDDİA

İki ünlünün bir sahnede birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı hatırlatan Beyaz Magazin yorumcusu Özcan, "Serenay Sarıkaya bir şey hissetmez mi burada? Serenay 'Keşke Kıvanç evli olmasaydı' diyordur" iddiasında bulundu.

KULLANICILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Yaklaşık 7 yıla yakındır Başak Dizer ile evli olan ve yeni baba olan Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ortaya atılan bu iddia hayranlarını kızdırdı.

Özcan'ın bu iddiası bazı kullanıcıların tepkisine neden olurken, magazin gündeminde ise çok konuşuldu. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Kıvanç Tatlıtuğ'un evliliği riske girer mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.