Hava Durumu

Khloe Kardashian'dan oğluyla ilk paylaşım

Geçtiğimiz ağustos ayında bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Tristan Thompson ile taşıyıcı anne yöntemiyle ikinci çocuğunu kucağına alan Khloe Kardashian, oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Khloe Kardashian'dan oğluyla ilk paylaşım

Kardashian/Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, geçtiğimiz aylarda başka bir kadından çocuğu olduğu ortaya çıkan basketbolcu Tristan Thompson ile aralarındaki buzları eritmişti. 'İhanet' iddialarının ardından yeniden bir araya gelen ve 4 yaşında True adında bir kızları bulunan çift, geçtiğimiz ağustos ayında ikinci çocuklarını kucaklarına almıştı.

Taşıcıyı anne yöntemiyle bir erkek bebeği olan Kardashian, sosyal medya hesabından ilk kez oğluyla çekilen fotoğraflarını yayınladı. Paylaşımlarda Kardashian'nın, henüz ismini açıklamadığı oğlunu kucağında, kızı True'nun ise elini tutarken görüldü. 

Noel kutlamasına katılan ve kırmızı bir elbise giyen Khloe Kardashian'a takipçileri, "Nihayet küçük adamınızın güzel bir resmi, şimdi onun adını öğrenmemiz gerekiyor" ve "Baby Thompson" gibi yorumlarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.