Hava Durumu

Kansere yakalanan Armağan Çağlayan açtı ağzını yumdu gözünü!

Ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarına üzen haberi vermişti. Çağlayan'ı çileden çıkaran bir olay yaşandı. Bu olaya karşı tepkisini dile getiren Çağlayan "Islah olun" diyerek açtı ağzını yumdu gözünü.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kansere yakalanan Armağan Çağlayan açtı ağzını yumdu gözünü!

Ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarına üzen haberi vermişti. Armağan Çağlayan, yaptığı paylaşımda akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Çağlayan'ı çileden çıkaran bir olay yaşandı. 

"KİTLENİN KANSERLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI"

Çağlayan yaptığı paylaşımda, "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım." ifadelerini kullanmıştı
Kansere yakalandığını duyuran Çağlayan, dünden beri gündem olurken sosyal medya hesabından yüzlerce destek mesajı gelmişti.
Son olarak Twitter'dan kendisi hakkında çirkin ifadeler kullanan bir kişiye cevap veren Çağlayan, o yoruma dayanamadı.

"BEN DÖNECEĞİM AMA..."

Bir sosyal medya kullanıcısının "Komedyen, mizahçı, dalgacı, Kemalist, algıcı, yalancı Armağan Çağlayan hastalanmış. 'Allahtan geldik ve yine Allah'a döneceğiz'" yorumunu gören ünlü yapımcı "Ben döneceğim ama sizin gibi insanların döneceğini çok sanmıyorum! Islah olun umarım! Ya da olmayın! Olamayın" sözleriyle tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.