Hava Durumu

İsmail Hacıoğlu yerine TRT dizisine sürpriz başrol

Uyuşturucu madde soruşturması sonrası TRT 1'deki 'Cennetin Çocukları' dizisinden çıkarılan İsmail Hacıoğlu'nun yerine başrol için Alperen Duymaz'ın adı öne çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2026 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2026 10:02
Kaynak: Haberler.com
İsmail Hacıoğlu yerine TRT dizisine sürpriz başrol

Uyuşturucu madde soruşturması sonrası TRT 1'de yayınlanan "Cennetin Çocukları" dizisinin başrolünden çıkarılan İsmail Hacıoğlu'nun yerine gelen isim merak ediliyor.

İSMAİL HACIOĞLU 2 BÖLÜM DAHA EKRANDA OLACAK

İsmail Hacıoğlu gözaltına alınmasının ardından yasaklı madde kullandığını itiraf etmesiyle birlikte TRT dizisi Cennetin Çocukları'ndan çıkarılmıştı. Fragmandan sahneleri silinen İsmail Hacıoğlu'nun çekimleri tamamlanan iki bölümde ekranda olacağı, diğer bölümler için yeni oyuncu arayışına girildiği açıklanmıştı.

ALPEREN DUYMAZ'LA ANLAŞMA YAPILDI İDDİASI

Başrol karakteri "İskender"i kimin canlandıracağı merak konusu olurken, kulislerde önemli bir isim gündeme geldi. Snob Magazin'in haberine göre, rol için Taner Ölmez'in de adı geçse de yapımın yeni İskender'i olarak Alperen Duymaz'la anlaşıldığı iddia edildi. Ancak söz konusu iddiaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Alperen Duymaz

Kaynak: Haberler.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.