Hava Durumu

"İnsanın kendini seslendirmesi zormuş"

Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ile Josh Hartnett'in yer aldığı 'Servet Operasyonu'nda oynayan ve bir mafya liderini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, filmle ilgili konuştu. "Böyle bir projede yer almak gurur verici" diyen Urgancıoğlu, "Film İngilizce olduğu için Türkçe dublajımı da kendim yaptım. Kendimi seslendirmek tekrardan çok zormuş. Umarım becerebilmişimdir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
"İnsanın kendini seslendirmesi zormuş"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kaan Urgancıoğlu, Etiler'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Urgancıoğlu, yönetmen koltuğunda Guy Ritchie'nin oturduğu, kadroda; Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ile Josh Hartnett'in yer aldığı 'Servet Operasyonu'nda oynayan Urgancıoğlu, film hakkında konuştu.

Filmde bir mafya liderini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, "Böyle bir projede yer almak gurur verici. Bu hafta filmimiz gösterime girecek. Ben henüz izlemedim. Merakla bekliyorum. Film İngilizce olduğu için Türkçe dublajımı da kendim yaptım. Kendimi seslendirmek tekrardan çok zormuş. Umarım becerebilmişimdir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.