Hava Durumu

Hazal Kaya'nın bebeğinden kötü haber!

Doğumuna günler kalan Hazal Kaya'dan peş peşe kötü haber geldi. Kızı Süreyya'ya hamile olan Kaya, doğum için gün sayarken, sosyal medyada hesabından üzen bir paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hazal Kaya'nın bebeğinden kötü haber!

Oğlu Fikret Ali'den sonra tekrardan hamile olan Hazal Kaya, annelik için gün saymaya başladı. Geçen gün köpeğinin hamilelik fotoğraflarını paylaşan Kaya, "Evde çok hamileyiz" notunu düşerek doğumuna az kaldığını ifade etmişti. Tüm bunlar yaşanırken Kaya'dan bu kez üzen bir paylaşım geldi.

HAZAL KAYA'DAN PEŞ PEŞE KÖTÜ HABER

Ali Atay ile 2019 yılında nikah masasına oturan Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi dünyaya getirmişti.

Oğlundan sonra tekrardan hamile olduğunu açıklayan Kaya, bu kez kız çocuğu annesi olacak. Doğacak kızına Süreyya isminin vereceğini açıklayan Kaya, bu defa üzdü.

KIZIYLA BERABER YAKALANDI

Unfluenza hastalığına yakalandığını açıklayan Kaya, karnındaki bebeğinin de yakalandığını söyleyerek, Kaya doğacak olan kızının da antikorlarlandığını belirtti.

"İNFLUENZA OLDUK"

Dalga geçmesinler diye söylemek istemediğini ifade eden Kaya, "İnfluenza olduk biz. Buna ben de güldüm ama azcık. Bütün virüsler olduğuna göre Süreyya antikorlanmıştır. Ben de lohusalığı rahat geçiririm diyorum. Yani öyle umuyorum. Öyle olması adaletli olur" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.